BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BİLGEHAN ERDEM’İ, ESKİ ARDANUÇ BELEDİYE BAŞKANI YILDIRIM DEMİR ZİYARET ETTİ

Genel 18/04/2024 18:25

Belediye Başkanımız Sayın Bilgehan Erdem’i, Eski Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Sayın Bilgehan Erdem’i, önceki dönem Ardanuç Belediye Başkanı Sn. Yıldırım Demir, CHP Ardanuç İlçe Başkanı Sn. Hafız Eyüp Uygur ve CHP Ardanuç İl Genel Meclis Üyesi Sn. Nuri Osman Şimşek ziyaret etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette; Ardanuç Belediye Başkanı Sn. Yıldırım Demir Başkan Erdem’e yeni görevinde başarılar dileyerek Artvin ve Belediyecilik üzerine bir süre sohbet etti.
Başkan Erdem, nazik ziyaret için teşekkürlerini iletmesinin ardından ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.